Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 50 m2 V úžlabině, Praha

Prodej bytu 2+1 50 m2 V úžlabině, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Exkluzivně vám nabízíme prodej bytu 2+1 o výměře 50 m2. Byt se nachází v 2. patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu v ulici V úžlabině, v Praze 10 ve Strašnicích.
Byt je v původním, udržovaném stavu, proběhlo zde několik úprav - plastová okna, plovoucí podlahy v pokojích, nové obložení v koupelně, rozvody elektřiny - je určený k realizaci vlastních představ o bydlení.
Byt se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, samostatné kuchyně, koupelny s vanou, toalety a předsíně. K bytu náleží sklepní kóje.
Dům prošel postupně rekonstrukcí - nová střecha, zateplení, plastová okna, rozvody plynu, nová plynová přípojka z ulice, rozvody vody, stoupací rozvody, nová elektrická skříň a rozvody elektro do bytů. Pravidelně se dělají revize plynu a elektro v domě i v bytech, dále hromosvody, požárníci atd. V plánu je se výměna a modernizace venkovních dveří.
Byt je v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu, momentálně se neuvažuje o převodu do OV, byt je tudíž nutné financovat hotovostí případně úvěrem se zástavou jiné nemovitosti se kterým vám rádi pomůžeme.
Byt se nachází v klidné lokalitě, která však disponuje veškerou občanskou vybaveností. K atraktivitě lokality přispívá také velmi dobrá dopravní dostupnost do centra, zastávka metra "A" Strašnická je v docházkové vzdálenosti. V okolí se nachází školy, školky, množství obchodů a restaurací, pošta, kulturní dům, lékárna, poliklinika, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Pro příznivce sportu a milovníky přírody je zde areál parku Gutovka s lanovým centrem, minigolfem, venkovním kluzištěm, venkovní posilovnou a dopravním hřištěm, kde mohou trávit svůj volný čas a dobít v dnešní uspěchané době energii. Toto místo vás mile překvapí nejen klidem, ale i pozitivní energií. Neváhejte a přijďte se podívat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky