Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 50 m2 Sologubova, Ostrava Zábřeh

Prodej bytu 2+1 50 m2 Sologubova, Ostrava Zábřeh

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Skvěle dispozičně řešená, navíc prostorná dva plus jednička situovaná do prvního patra a k tomu v "cihle"? Bytová jednotka po rekonstrukci s minimem nutných úprav a kuchyní, ve které můžete i tančit? Čte se to krásně? Zdaleka nekončíme! Do kolen Vás jednoznačně dostanou nejen nízké náklady na bydlení, ale také výborná dostupnost s veškerou občanskou vybaveností v okolí. Pakliže Vás tato slova zaujala, zbystřete! Takováto nabídka tady delší dobu nebyla...

Rádi jsme pro Vás ke koupi zpracovali tuto exkluzivní nabídku prodeje bytu 2+1 v osobním vlastnictví o celkové výměře 50 m², jež před časem prošel kompletní rekonstrukcí. Soukromí a klidné bydlení dodává bytu už jeho samotné umístění v pouze čtyřpodlažním cihlovém domě po revitalizaci (měněná plastová okna, zateplení, nová fasáda) na ulici Sologubova v Ostravě-Zábřehu. O stavu, použitých materiálech a dispozičním řešení Vám nejvíce napoví naše fotogalerie, v níž najdete také půdorys pro lepší orientaci, přesto zmíníme alespoň pár důležitých technických poznatků... V bytě je nová měděná elektroinstalace, byla vyměněna topná soustava v celém bytě - v koupelně je instalován novější plynový kotel s průtokovým ohřevem teplé vody, k topení vedou nové měděné rozvody. Dva hlavní obytné pokoje jsou pokryty parketami ve skvělé kondici. Obývací pokoj nabízí pohodlný přístup pro věšení prádla na francouzském okně (vedlejší vchod zde již nyní buduje plnohodnotné balkóny).

Rádi bychom psali další a další výhody tohoto bydlení, ale dost bylo slov... Pokud hledáte bydlení v této oblíbené lokalitě a naše nabídka Vás zaujala, na nic nečekejte! Více informací Vám sdělí a na setkání s Vámi se těší makléři Jakub Franz a Lukáš Špánik.

Jelikož nemáme od vlastníka energetický štítek náročnosti budovy PENB, zákonná povinnost nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky