Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 50 m2 Palackého, Třinec Lyžbice

Prodej bytu 2+1 50 m2 Palackého, Třinec Lyžbice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte bydlení v klidném místě s příjemným okolím plným zeleně, navíc v blízkosti centra, ráda bych Vám nabídla byt 2,5+1 o rozloze 50 m2 v osobním vlastnictví.
Byt se nachází v klidné části Třince, jehož velkou výhodou je blízkost centra a do 5 ti minut zde naleznete vše potřebné - školu se sportovištěm, školku, obchody, autobusovou i vlakovou zastávku. Dokončující se rychlostní dopravní propojení brzy zatraktivní dojíždění do okolních měst - Ostrava, Frýdek - Místek, Karviná a Slovensko.
Byt se nachází v 2. patře s balkónem. Je po celkové rekonstrukci - plastová okna, zděné jádro, el. rozvody v mědi. V kuchyňské lince je vestavěn sporák s myčkou a MW troubou. V obývacím pokoji si jistě oblíbíte krb, který zpříjemní Vaše chvíle odpočinku.
V blízké době se bude celý dům zateplovat a budou se zde dělat nové balkóny.
Sklepní kóje a kolovna jsou k dispozici a navíc je zde přístup i do CO krytu. Velkou výhodou je zde velký počet parkovacích míst u domu.
Ráda si s Vámi dohodnu prohlídku bytu, kde se dozvíte další nezbytné informace. Zprostředkuji Vám rovněž efektivní financování.
Budu se na Vás těšit u prohlídky. Váš makléř Beáta Ascherová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky