Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 50 m2 nábř. T. G. Masaryka, Rakovník Rakovník II

Prodej bytu 2+1 50 m2 nábř. T. G. Masaryka, Rakovník Rakovník II

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pro sebe nebo svojí rodinu bydlení? Chtěli byste bydlet v klidné části a přesto nedaleko centra města? Pak tato nabídka je určena právě Vám. Jedná se o byt o dispozici 2+1 ve 1. NP panelového domu v Rakovníku. Bytová jednotka v osobním vlastnictví o celkové výměře 50 m2 je v původním stavu, takže pro nápady, jak byt popřípadě zrekonstruovat se meze nekladou. Parkovat lze na veřejných plochách kolem domu.
V Rakovníku naleznete jak veškerou občanskou vybavenost, zejména školy, školky, úřady a obchody, tak i zasloužilý odpočinek v přírodě.

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky