Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 50 m2 Fritzova, Jihlava

Prodej bytu 2+1 50 m2 Fritzova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Příležitost pro toho, kdo hledá bydlení nedaleko centra města. Pro takové zájemce máme byt ve druhém patře domu nedaleko městského vlakového nádraží v ulici Fritzova. Druhé patro v tomto případě má tu výhodu, že nad ním je už jen půda a nad hlavou neruší žádní sousedé. Z předsíně je samostatný vchod do kuchyně, koupelny a obývacího pokoje. Ložnice je přístupná z obývacího pokoje. Vytápění je lokální plynové - máte absolutní kontrolu nad spotřebou plynu. Byt je v dobrém technickém stavu. K bytu patří velký sklep a vymezený prostor k užívání na půdě.
Za domem na jižní straně je oplocený dvorek s možností posezení, odpočinku při grilování nebo bezpečného výběhu pro děti.
Orientace bytu JV (kuchyně, koupelna) - SZ (ložnice, obývací pokoj). Dobrá dostupnost do města (MHD před domem), vlakové i autobusové nádraží do 5 min. chůze.
Velice příznivá cena, k dispozici ihned.






Byt je vyklizený, k dispozici okamžitě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky