Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 49 m2 Žatec

Prodej bytu 2+1 49 m2 Žatec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prodej bytu 2+1 ve zvýšeném prvním patře čtyřpodlažního panelového domu bez výtahu v žádané lokalitě v ul. V Zahradách, Podměstí.
Naproti vstupu do bytu se nachází původní upravené jádro s WC a koupelnou. Chodbou vpravo pak pokračujete do kuchyně ( 9m²) s novou kuch. linkou a do obývacího pokoje (18m²), který je spojen s kuchyní prosklenými dveřmi. Chodbou nalevo od koupelny vstoupíte do ložnice (15m²) . V celém bytě jsou nová eurookna s žaluziemi. K bytu náleží prostorný sklep. (6m² ).
Dům s 12-ti byty je postaven uprostřed zeleně, přesto s velmi krátkou docházkovou vzdáleností do centra . V místě je v docházkové vzdálenosti: obchod, škola (100m), školka, úřad, lékaři. Parkování před domem v ulici.
K bytu je možno dokoupit garáž (18m²) v ceně 150.000,- Kč, která je vzdálena od bytu chůzí 5 min (350m). Do garáže je zavedena elektřina a pro uskladnění zeleniny a ovoce můžete využít podzemní sklípek (6m²).
Byt je v osobním vlastnictví a lze jej financovat hypotékou. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme optimální financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky