Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 48 m2 Vinohrady, Brno Štýřice

Prodej bytu 2+1 48 m2 Vinohrady, Brno Štýřice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Možná také vnímáte vlezlý hluk sousedů a ruch z ulice, a přitom chcete plně využívat výhody vyžití v centru města. S velkou radostí nabízím byt 2+1 v klidné ulici, a přesto v oblasti Brna – střed. Již toto nepochybně vzbuzuje zvědavost nejednoho zájemce o komfortní městské bydlení, v kombinaci s výhodou poklidné lokality a dobře izolovaného bytu.

Tento jedinečný byt vznikl spojením dvou malometrážních a nachází se v pavlačovém domě. Osobně jsem v podobném domě bydlela, a proto dokáži ocenit kouzlo pavlačí.

Dům je slušně udržovaný a prochází postupnou revitalizací. Po vstupu na společný dvůr vás zaujme moderní terasovitá zahrada v jejímž úpatí jsou hned po ruce praktické prostory pro uložení kočárků, kol a jiných věcí. Zahrada svojí členitostí obsáhne mnohé, například posezení pod pergolou i na sluníčku, prostor pro grilování a také bylinkovou zahradu…

Ano, s tímto bytem budete vlastnit i podíl na těchto prostorách a můžete se tam drobně kreativně vyžít a terapeuticky prohrabávat v hlíně...

Co se týče bytu, je opravdu úžasný a chytře řešený. Celková rekonstrukce proběhla již před časem a můžete zde najít i pár příležitostí k drobným opravám.

Základní výměra 48 m2 je rozšířena o vestavěné patro v jednom z pokojů, což přidává vašemu prostoru dalších 5 m2 navíc. Nábytek v předsíni i kuchyně jsou vyrobené na míru a využívají naplno každý centimetr. Do úložných prostor pod stropem snadno schováte mnoho větších potřebností, které čekají na využití (sezonní věci, peřiny pro hosty atd.) a to vám značně ulehčí udržovat byt vzdušný, tak aby vynikala krása vašeho interiéru na maximum.

Bylo by toho ještě hodně, co povědět o tomto výjimečném bytě. Pokud se chcete dozvědět víc, domluvte si prohlídku, ráda se s vámi potkám. Kde? V brněnských Štýřicích na ulici Vinohrady, tedy na již zmiňované klidné adrese v blízkosti centra Brna.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky