Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 47 m2 U průhonu, Praha Holešovice

Prodej bytu 2+1 47 m2 U průhonu, Praha Holešovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte ideální řešení pro život v centru města, kde vás nebude rušit hluk z okolí? Pak právě pro vás mám krásný a slunný byt 2+1 v cihlovém domě ve velmi atraktivní lokalitě Praha – Holešovice. Tento byt si určitě zamilujete nejen pro jeho výbornou dostupnost, ale i pro množství a kvalitu poskytovaných služeb v jeho blízkém okolí.
Byt prošel celkovou a velmi vkusnou rekonstrukcí a díky tomu vám nabídne veškeré pohodlí moderního bydlení a dostatečného úložného prostoru. Právě díky rekonstrukci (kompletně vyměněná elektroinstalace, kompletní renovace parket, nová koupelna, nová kuchyňská linka a nová plastová okna), která proběhla v roce 2011, nemusíte do nemovitosti investovat žádné finanční prostředky. V domě rovněž proběhla revitalizace a to konkrétně rekonstrukce vnitřních částí domu, instalace nového výtahu, rekonstrukce sklepů a rekonstrukce fasády. Geografické položení bytu musí nadchnout všechny milovníky běžeckých sportů, jelikož proběhnout se podél nedaleké řeky Vltavy, která protéká jen několik minut od bytu, se jen tak někomu nepoštěstí. Máte v oblibě kavárenský život? Tak to vás zajisté potěší nepřeberné množství kaváren, restaurací a hospůdek, včetně pivovaru Marina, které podtrhují neopakovatelnou atmosféru zdejšího života. Tohle vše můžete mít na dosah ruky. Nabízíme vám nejen příjemné a pohodové bydlení kousek od centra Prahy, ale i lokalitu se skvělou občanskou vybaveností. Zavolejte a domluvte si prohlídku ještě dnes. Budu se na Vás těšit.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky