Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 45 m2 Máchova, Hlinsko

Prodej bytu 2+1 45 m2 Máchova, Hlinsko

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

NEMOVITOST V REZERVACI !

Sháníte nový nadstandardní byt v Hlinsku, nedaleko centra města? Dovolujeme si Vám představit projekt Byty Hlinsko v ulici Máchova. Bytový dům vznikl kompletní rozsáhlou rekonstrukcí.
Kompletně a moderně zrekonstruovaný bytový dům obsahuje 3 nadstandardní bytové jednotky velikostí 2+kk a jednu nadstandardní jednotku 2+kk se zasklenou venkovní terasou.
Ke všem bytům náleží: parkovací stání před objektem, podíl na pozemku a společné užívání zahrady k odpočinku a relaxaci.

Popis:
Bytová jednotka 2+kk označena C1 v 1 NP. celková užitná plocha: 44,2 m2

Disp.: vstup, chodba, koupelna, WC, obývací pokoj s novou kuchyňskou linku vyrobenou na míru s novými vestavnými spotřebiči, ložnice, obložkové zárubně a dveře od firmy Sapelli, nová plastová okna, nový keramický obklad, kompletně nové rozvody elektřiny, nové rozvody odpadů a vody. Vytápění a ohřev užitkové vody je pomocí plynového kotle. Velmi nízké měsíční náklady. Ihned k nastěhování.

V Hlinsku je veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, zdravotní středisko, pošta. Jejho jedinečnost spočívá v bezprostředním kontaktu s přírodou, přesto však v rozumné dojezdové vzdálenosti do velkých měst zajišťujících pracovní možnosti.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než- li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.



Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky