Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 44 m2 Sosnová, Třinec Dolní Líštná

Prodej bytu 2+1 44 m2 Sosnová, Třinec Dolní Líštná

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Městská část Sosna již dávno není jen neatraktivní sídliště vzdálené od centra Třince.
V současné době zde najdete dostatečnou občanskou vybavenost (dvě školky, dětské centrum, škola, zdravotnické zařízení, potravinový market a další služby). Další výhodou je dostatek zeleně, nedaleký les a dětské hřiště. A právě zde se nachází útulný a světlý byt 2+1 v osobním vlastnictví, situovaný v 2. podlaží s orientací na jihozápad a výhledem na Javorový vrch. Byt je vybavený (viz foto) a veškeré vybavení je součástí kupní ceny. V kuchyni se nachází dřevěná kuchyňská linka s jídelním koutem a kombinovaným sporákem.
V obývacím pokoji je variabilní nábytek a sedací souprava, v ložnici pak dřevěná postel a skříně. Byt je vhodný rovněž jako investice pro další pronájem. V bytě se dá okamžitě bydlet, jsou zde rekonstruovány podlahy (v pokojích plovoucí, v kuchyni, chodbě a koupelně dlažba), koupelna rekonstruovaná částečně. V chodbě je prostor vhodný na šatnu.
Pokud hledáte klidné místo, odkud to přesto máte všude blízko, toto je skvělá volba. Dostupnost do centra autem do 5 min nebo městskou dopravou 4 zastávky. Měsíční náklady zde činí 2.700 Kč + platby za energie.
Při rychlém jednání dohoda o ceně možná. Ohledně prohlídky mě neváhejte kontaktovat, pomohu Vám rovněž zajistit optimální financování s využitím stále ještě výhodných úrokových sazeb hypotečních úvěrů. Těším se na Vás u prohlídky, Váš makléř pro Třinecko Libuše Zajícová.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky