Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 44 m2 Očovská, Hodonín

Prodej bytu 2+1 44 m2 Očovská, Hodonín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku 2+1 na sídlišti Jihovýchod na ulici Očovská v Hodoníně.
Jedná se o hezký slunný byt v osobním vlastnictví, s podlahovou plochou 44 m2. Byt se nachází v 6. NP revitalizovaného panelového domu. V roce 2012 na bytě proběhla kompletní rekonstrukce: nové rozvody elektřiny, zděná koupelna, kuchyňská linka, podlahy, vestavěné skříně na chodbě. Bytová jednotka se nabízí k prodeji včetně veškerého vybavení.
Velkou výhodou této nemovitosti jsou velmi nízké provozní náklady, které činí cca 2700,- Kč včetně fondu oprav a veškerých poplatků.
Byt se nachází ve výborné lokalitě. V okolí domu se nachází široká paleta občanské vybavenosti - základní škola, mateřská školka, lékař, pošta, zastávka MHD, supermarket, dětská hřiště, lázně s velkým parkem k odpočinku. Bezproblémové parkování před domem.
Byt bude k dispozici v říjnu až listopadu 2018 - dle dohody.
Byt je vhodný jak pro vlastní bydlení tak i na investici.
V případě jakýchkoliv dotazů, popř. sjednání prohlídky kontaktujte makléřku. Jsme schopni zajistit velmi výhodné financování koupí bytu bez poplatku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky