Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 49 m2 Čs. armády, Chrudim

Prodej bytu 1+kk 49 m2 Čs. armády, Chrudim

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud toužíte po útulném a kouzelném místě, mám pro Vás to pravé. Přijďte se se mnou zasnít do představy Vašeho nového domova.

Hned při vstupu narazíte na vestavěnou skříň, ve které se nachází pračka i sušička, takže nemusíte hledat další místo, kam spotřebiče uložit. Po náročném dni si můžete odpočinout v prostorném obývacím pokoji propojeným s kuchyní, kterou ženy dozajista ocení. Kuchyňská linka je nově zhotovená na míru včetně všech nových potřebných spotřebičů, takže vaření už nebude dřina, ale relaxace. Navíc je jako bonus k tomuto bytu zbudované snížené podkroví, které má celkem 25 m2, takže prostor můžete využít nejen na ložnici, ale taky na šatnu nebo menší pracovnu. Do bytu bylo nainstalováno nové osvětlení a každé okno disponuje žaluziemi.

Muži jistě ocení, že dům, ve kterém se byt nachází, prošel kompletní rekonstrukcí. Byl zkolaudován teprve nedávno (r.2022), takže Vás v blízké době nečekají žádná překvapení, kvůli kterým byste se museli pustit do nenadálých oprav. Součástí bytu je i velký, zděný sklep, kam můžete uložit nejen sezónní věci, ale i kola a další náčiní.

A jako třešničku na dortu máte jedno parkovací stání na parkovišti přímo za domem, ke kterému mají přístup pouze majitelé bytů na dálkové ovládání přes mobilní telefon.

Ovšem pokud je tady někdo, kdo hledá byt, do kterého by uložil peníze, a zároveň neměl starosti s hledáním nového nájemce, tento byt je ideální volba. Můžete převzít byt i s nájemníkem, který v něm aktuálně bydlí, a tak pro Vás koupě nebude starost, ale radost. Není to však podmínka koupě.

Jestli Vás tento byt zaujal, neváhejte a domluvte si se mnou prohlídku. Vaše makléřka, Lenka Mazánková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky