Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 54 m2 Tulešická, Praha Zličín

Prodej bytu 1+kk 54 m2 Tulešická, Praha Zličín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO, PROSÍM NEVOLEJTE.

Tento byt ve Zličínské Metropoli v Tulešické ulici je především o požitcích. Menší 1+kk na ploše 29m2 poskytuje vše, co může mladý člověk nebo pár vyžadovat. A oplocená terasa (25m2), skoro stejně velká, jako byt samotný, dodává tomuto bydlení punc výjimečnosti.

Sobotní ráno vstanete, rozhrnete závěsy, uvaříte si dobrou kávu a jdete si přečíst zprávy na vaši parádní terasu na lehátko. Přes den se jdete proběhnout do parku, který máte hned za plotem. V podvečer se rychle stavíte v obchodním centru Metropole Zličín koupit zásoby na večer, protože za chvilku očekáváte příchod přátel na grilovačku, kterou pořádáte na své terase. Byt je orientován západním směrem, takže vás u toho bude doprovázet sluneční svit a na závěr se pokocháte i zapadajícím kotoučem za obzor.

Pokud jste to právě vy, koho tento úžasný byt hledá, neváhejte se ozvat a domluvit si prohlídku. Dozvíte se na ní totiž mimo jiné, že náklady na provoz bytu jsou prakticky zanedbatelné. Budete si moci prohlédnout prakticky řešenou koupelnu a pokochat se pohledem z velkoformátových oken. A vzhledem k tomu, že byt se nabízí mimo kuchyňské linky nezařízený, budete si moci rovnou i naplánovat, jak si jej dle svého vlastního vkusu vybavíte.

V předsíni je dostatek prostoru na umístění velké šatní skříně a kdyby to nestačilo, budete mít k dispozici i 3,5m2 sklep.

Dům je vytápěn vlastní kotelnou a i díky tomu spadá do úsporné třídy "C". V tomto i okolních domech se příležitostně vyskytují nabídky na pronájem garážového stání, parkování na ulici je bezproblémové.

Závěrem dlužno podotknout, že do bytu je kompletně bezbariérový přístup, tedy může stejně dobře uspokojit staršího člověka nebo zájemce se sníženou mobilitou.

Pokud budete chtít nákup bytu financovat hypotékou, rádi pro vás zajistíme nejvýhodnější podmínky. Nyní zbývá jediné - zvednout telefon a domluvit si osobní prohlídku.

Těším se na vás,

Martin Lípa

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky