Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 53 m2 Velizská, Zdice

Prodej bytu 1+kk 53 m2 Velizská, Zdice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte byt pro mladého člověka či pár ve Zdicích, zpozorněte. Pokud je pro vás důležité, aby bylo bydlení moderní, chytře řešené a pohodlné, zbystřete. A je-li jednou z podmínek vašeho budoucího bydlení přítomnost velké lodžie s nádherným výhledem přes celé město až na zelený horizont, vaše hledání je u konce. To vše vám totiž nabízí velkoryse řešená designová garsoniéra o velikosti 53m2 + 7m2 lodžie ve čtvrtém patře rekonstruovaného panelového domu na kopci nad městem Zdice.

Byt samotný je řešený jako jeden otevřený, ale členitý prostor, logicky v sobě oddělující kuchyňskou, obytnou a noční zónu. Majitel při vymýšlení podoby bytu čerpal ze svých letitých zkušeností bytového designu a proto je v bytě mnoho skutečně prakticých vychytávek - například knihovna za zrdcadlem mezi okny, ratanová zástěna na pračku v koupelně, nápaditě schovaný odpadkový koš a dalších.

Na podlaze je loženo kvalitní marmoleum, v koupelně pak dlažba v originální a nápadité barevné kombinaci.

Byt je nabízen včetně veškerého nábytku, který vidíte na fotografiích, je tedy připraven k prakticky okamžitému nastěhování.

Dům prošel v minulosti částečnou rekonstrukcí, kdy byly vyměněny stoupačky včetně rozvodů sítí, zrevitalizována fasáda a střecha. Dům není vybaven výtahem, je tedy nutné počítat s výstupem do čtvrtého patra po schodech.

Parkování je zcela bezproblémové v bezprostřední blízkosti domu. Hned za domem je dětské hřiště a louky. Pro toulky přírodou tedy opravdu nemusíte chodit daleko.

Zdice jsou čtvrté největší město okresu Beroun ve Středočeském kraji s veškerou vybaveností a vyhlášeným koupalištěm. Město leží asi 40 km jihozápadně od Prahy na dálnici D5 Praha - Plzeň, 10 km jihozápadně od Berouna.

Byt je možno bez obtíží financovat hypotékou, jsme připraveni vám nabídnout nejvýhodnější podmínky na trhu.

Těším se na osobní setkání na prohlídce. Martin Lípa

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky