Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 45 m2 U libeňského pivovaru, Praha Libeň

Prodej bytu 1+kk 45 m2 U libeňského pivovaru, Praha Libeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V loftovém bytě ve zvýšeném přízemí v ulici U Libeňského pivovaru najde své bydlení jednaznačně mladý člověk, případně pár. Jedná se o bydlení stylové, svěží, moderní. Byt má 44,6 metrů podlahové plochy v přízemí a v ložnicovém patře + 9 metrů terasa. Patro je výškově plnohodnotné. Spodní obytná část je plně prosvětlena nejen velkoformátovým oknem, ale i francouzskými dveřmi vedoucími na zvýšenou soukromou předzahrádku. Kuchyňský kout je plně vybavený spotřebiči, je zde linka s lednicí a mrazákem, myčka, elektrická varná deska s troubou, digestoř.

Byt disponuje velkým množstvím úložných prostor, zejména velkou šatní skříní v předsíni a v ložnicovém patře. I v samotném obývacím prostoru je několik úložních skříní. Z předsíně je přístup rovněž do koupelny, v níž se nachází sedací vana, pračka, toaleta a umyvadlo se toaletní skříňkou.

Byt a jeho vybavení je proveden ve vysokém designovém i materiálovém standardu.

Zahrádka, nebo formálně terasa, je zatravněná a k celkové ploše bytu si můžete přičíst ještě 9 metrů terasy. Nachází se ve výšce cca 2 metrů nad úrovní ulice, poskytuje tedy dostatek soukromí při posezení, zejména když zábradlí doplníte například ratanovou rohoží. Na terase můžete grilovat, popíjet, ale i pěstovat zeleninu.

Dům samotný je novostavba z roku 2013, která se pod názvem X-LOFT (http://www.x-loft.cz/) s úspěchem umístila v řadě prestižních architektonických soutěží, z nichž některé vidíte na certifikátech mezi fotografiemi. Do bytu se lze dostat bezbariérově, samotný však pro bydlení osob se sníženou pohyblivostí není vhodný. Provoz bytu je velmi úsporný, stavba disponuje energetickou třídou B.

Na metro Palmovka dojdete během pěti minut, bezprostředně u domu je Albert, v okolí jsou restaurace i úřady a výborné spojení kamkoliv do Prahy.

Byt je možno bez obtíží financovat hypotéčním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky