Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 45 m2 Tlumačovská, Praha Stodůlky

Prodej bytu 1+kk 45 m2 Tlumačovská, Praha Stodůlky

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V unikátním projektu Rezidence Prague Towers vám nabízíme k prodeji byt - ateliér 1+KK. Budovy, které se řadí k jedněm z nejvyšších v republice, byly v pražských Stodůlkách postavené developerskou společností Central Group a kolaudované v roce 2012.

Nabízený byt je jedním z největších 1+KK v domě, má podlahovou plochu 41,4 m² a náleží k němu balkon o výměře 3,5 m². Půdorys obou věží je vepsán do kruhu, což činí pohled na budovy zajímavým, nicméně v tomto bytě se oblení neprojevilo a při zařizování si tak vystačíte se standardně typizovaným nábytkem. Byt tvoří velký slunný pokoj s kuchyňským koutem, kde zcela bez problémů uspořádáte jak obývací a klidovou zónu, tak i jídelní nebo pracovní část. Je zde velká kuchyňská linka s vestavěnou lednicí, varnou deskou, troubou, digestoří i myčkou nádobí. V předsíni je prostorná vestavěná skříň, v koupelně osazen sprchový kout a koupelnový nábytek, toaleta je samostatná, přístupná přes koupelnu. V pokoji je dřevěná plovoucí podlaha, v předsíni, koupelně a na toaletě je položena dlažba, v těchto místnostech je také instalováno bodové osvětlení. Vytápění bytu i ohřev vody je dálkový, je zde zabezpečovací zařízení, samozřejmostí je zavedený internet a kabelová TV.

Byt je ideální investicí - je aktuálně výhodně pronajat (nájemní smlouva do 30.11.2021). Více informací o podmínkách pronájmu Vám sdělíme na vyžádání.

Domy stojí nedaleko přírodního parku Prokopského a Dalejského údolí a jsou vzdálené jen 5 minut chůze od stanice metra B Lužiny, autobusová zastávka je přímo před domem. Nedaleko se nacházejí MŠ i ZŠ, zdravotnická zařízení, obchody a pošta. V okolí jsou k dispozici tři velká nákupní centra a sportovní vyžití zajišťuje několik okolních areálů.

Bezproblémové financování koupě prostřednictvím úvěru Vám zajistí naše finanční poradkyně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky