Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 43 m2 Křížová, Liberec

Prodej bytu 1+kk 43 m2 Křížová, Liberec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Toužíte po vlastním bydlení? Chtěli byste bydlet v klidné části a přesto nedaleko centra města?
Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout krásný, světlý a moderně řešený byt 1+Kk s balkonem o výměře 43m². Byt se nachází v 2.NP bytového domu z roku 2009 v žádané lokalitě Liberce - Vratislavice nad Nisou. Byt je vhodný jak na investici tak i k vlastnímu bydlení.
Dispozice bytu tvoří prostorná chodba, kde byl vytvořen příjemný a klidný pracovní kout. Dvě vestavěné skříně. Obývací pokoj s balkonem a kuchyňským koutem. Koupelna s vanou a samostatné wc. K bytu náleží sklepní koje, společná kočárkárna je v domě. Předností této nabídky je také spoluvlastnický podíl na přilehlých pozemcích kolem domu, které je možno využít k posezení a relaxaci s výhledem na Ještěd. V letních měsících je zde pro děti dětská trampolína, pro bezpečí vašich dětí je předzahrádka domu oplocena. Naprosto bezproblémové parkování před domem. Vratislavice nad Nisou jsou samostatným městským obvodem města Liberec. Jedná se o žádanou a stále se rozvíjející lokalitou. Je zde veškerá občanská vybavenost, mimo jiné také například kulturní centrum Vratislavice , park, restaurace, kavárna, atd.
Zároveň nabízím možnost bezplatného finančního poradenství včetně porovnání a konečného výběru bankovního ústavu naším finančním specialistou. Díky našemu kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.
Domluvte si se mnou prohlídku tohoto krásného bytu, můžete jí spojit zároveň i s výletem na Ještěd. Bude se na Vás těšit, Vaše realitní makléřka Pavlína Bělohlávková

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky