Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 37 m2 Brněnská Pole, Šlapanice

Prodej bytu 1+kk 37 m2 Brněnská Pole, Šlapanice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Velký - malý luxus :) asi takto bych popsal tuto do detailu vyladěnou nemovitost. Bydlení, které demonstruje moderní stavební styl s důrazem na detail, zvláště pak pro milovníky novostaveb, kteří chtějí mít garanci klidu. Až se přijdete podívat na prohlídku, uvidíte pozoruhodné propojení účelu s estetickou stránkou. Byt, který září čistotou, klidem a dobrým vkusem. Budete překvapeni, kolik místa těchto 37 m² nabízí. Majitel vše zařídil nejen s citem pro design, ale i prostor a účel. Byt 1+kk, který se nachází ve 3/4 NP je novostavba a nemusí Vás tím pádem trápit veliké investice do bytu, nebo domu. Vlastní bojler a plynový kotel jsou pak nezávislými zdroji s kontrolou nad svou spotřebou. Vkusný nábytek (zabudovaná pračka i lednice, potravinová skříň atd.). Byt se prodává částečně zařízen. Za velký bonus považuji garážové stání 18 m², vlastní šatnu a kolárnu, která Vám bude k dispozici. Hned pod oknem se nachází klidný vnitroblok domu, kde nehrozí žádný hluk a Vy tak můžete vychutnávat ranní doušky kávy z prostorné lodžie 7 m². Vlaková zastávka 3 minuty od domu, Vás pohodlně dopraví do centra Brna za pár minut, nebo se můžete popovést trolejbusem, který je rovněž vzdálen tři minuty od Vašeho budoucího bytu. Výborná občanská vybavenost je samozřejmostí. Milovníci přírody a běhu jistě ocení pole a louky v bezprostřední blízkosti. Nemovitost lze převést do osobního vlastnictví, vždy ve zvoleném termínu družstva a to jednou do roka. V případě, že převod bytové jednotky uskutečnit nechcete, můžete nadále splácet anuitu ve výši 899.000,- a byt ponechat v družstevním vlastnictví. Pořizovací cena bytu by tím pádem byla 2.100.000,- . Bližší informace k nemovitosti, převodu bytu do OV a financování u realitního makléře.
Neváhejte a přijďte se o jedinečné atmosféře Vašeho budoucího bydliště přesvědčit na vlastní oči. Již teď se těším na setkání s Vámi.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky