Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 34 m2 Vltavská, Brno

Prodej bytu 1+kk 34 m2 Vltavská, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Co by měl splňovat váš ideální nový domov? Zasklená lodžie s výhledem? Moderní řešení bytu? Velikost tak akorát pro dvě zamilované duše v klidné části?

Skvělé, tak pro vás máme přesně to pravé. Ve Starém Lískovci v Brně na ulici Vltavská právě nabízíme k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk. Byt je perfektní pro jednotlivce i pro páry všech věkových kategorií. Jeho dispoziční řešení je příjemné a maximálně využívá dostupný prostor.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem působí velmi moderně a díky zasklené lodžii je v pokoji dostatek světla po celý den. Tu oceníte, ať už si chcete užít příjemné večerní chvilky se sklenkou vína, pro lehké letní grilování a samozřejmě také, pokud chcete zdokonalit své zahradnické dovednosti. Barový pult v kuchyni navíc poskytuje další pracovní plochu a funguje zároveň jako jídelní stůl.

Starý Lískovec nabízí příjemný klid a veškerou občanskou vybavenost. Nájezd na dálnici je hned vedle a do centra Brna jste autem za 10 minut. Hromadná doprava je samozřejmě také zajištěna. Okolí je protkáno sítí turistických cest a nabízí spoustu možností pro příjemné výlety. Campus, nemocnici, obchody, služby, různé fakulty Masarykovy univerzity, restaurace, kavárny i banky najdete v docházkové vzdálenosti.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky