Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 32 m2 Železničního pluku, Pardubice Zelené Předměstí

Prodej bytu 1+kk 32 m2 Železničního pluku, Pardubice Zelené Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ať už hledáte útulný byt pro vlastní potřebu bydlení nebo jako investici pro vaši budoucnost, máme pro Vás ideální řešení!
Tento byt o dispozici 1+kk se nachází v klidné a vyhledáváné lokalité Pardubic - ulice Železničního pluku, Višňovka.
Byt je umístěn ve třetím nadzemním podlaží (2. patro) zděného domu. Dům projde v roce 2018 rekonstrukcí ve formě zateplení a to z finančních prostředků z fondu oprav. Příspěvek do fondu oprav náležící k bytu činí 662,-Kč. V roce 2017 byly instalovány plastové trubky ve stoupačkách a dálkové odečty vody.V domě je vám k dispozici společná kolárna a vlastní sklep. Oceníte také možnost venkovního posezení na dvorku, který patří k domu je oplocen. Parkování je možné přímo u domu a v okolních ulicích zdarma.
V bytě naleznete celkem 4 místnosti včetně chodby, ze které jsou postupně vstupy do koupelny, WC a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V chodbě zůstanou vestavěné skříně zajišťující dostatek úložného prostoru. Obývací pokoj je od kuchyňského koutu oddělen pultem. V bytě je nový deskový radiátor a měděná trubka v místnosti. Vytápění a ohřev teplé vody je pomocí plynového kotle, který je umístěn v koupelně.
Dům je v těsné blízkosti zastávek MHD pro linky č.1, 5, 6, 7, 14 a 18.
V případě, že Vás tento byt zaujal a toužíte se na něj přijít podívat, neváhejte se ozvat a domluvit si prohlídku s naším realitním makléřem Janem Mazánkem.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky