Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 30 m2 Akademika Heyrovského, Hradec Králové

Prodej bytu 1+kk 30 m2 Akademika Heyrovského, Hradec Králové

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte byt na investici v centru města? Nebo chcete vlastní byt s dobrou dostupností do centra a na dálnici? Rádi si chodíte posedět do kavárny, do restaurace nebo se jen tak projít po městě?
To vše budete mít po koupi tohoto bytu k dispozici.
Byt se nachází ve čtvrtém patře devítipodlažního panelového domu. V tomto domě došlo v roce 2000 k rekonstrukci, kdy se i tento byt kupoval. V r. 2000 byla usazena současná kuchyňská linka a zhruba před 5 lety došlo k položení plovoucí podlahy. Na patře je k dispozici sušárna a v přízemí kolárna.
Byt je díky poloze domu výhodnou investicí, ať už tu budete bydlet sami nebo budete byt pronajímat. Tento fakt podtrhuje blízkost fakulty Vysoké školy a také nemocnice. Tudíž zde nebude případně nouze o nájemníky.
Jak jsem se již zmiňoval na začátku, tak Vás jistě potěší pěší dostupnost do nejužšího centra města, kde jste za 5-10 min. Zde na Vás čeká několik příjemných kaváren a restaurací a další potřebná občanská vybavenost. Samozřejmostí je napojení na několik cyklostezek, doporučuji tu vedoucí podél toku řeky Labe. Ideální určitě i pro procházky.
Velkou výhodou jsou nízké náklady na byt, zejména fond oprav, který činí 594,-Kč.
Určitě mi co nejdříve zavolejte a domluvte si se mnou schůzku přímo v bytě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky