Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 29 m2 Třebechovická, Hradec Králové

Prodej bytu 1+kk 29 m2 Třebechovická, Hradec Králové

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Zdravím Vás, jsem fajn byt skoro v centru Hradce Králové, kdy můžu být Vaším prvním bydlením nebo i výhodnou investiční příležitostí do nemovitosti a nyní hledám nové majitele. Dispozičně jsem 1+KK a mám 29 m2 a k tomu Vám poskytnu 5 m2 lodžií s plným zasklením, bezesporu i ten výhled z patra do okolí stojí za to. Mám úložný prostor (sklep), do kterého nemusíte po schodech, což je fajn. O budovu ve které se nacházím, je velmi dobře postaráno, vybavili mě plastovými okny a aby mi nebyla zima, přidali i zimní kabát v podobě zateplení, proto šetřím i Vaše peníze v nákladech na můj provoz, které činí 1 600,-Kč/měsíčně + fond oprav.
Mé místo umístění je ideální kousek od OC Orlice, naproti mateřská školka, veterinární klinika a o Vaše zdraví se postarají na nedaleké poliklinice. Milujete léto, tak stojí za zmínku blízkost Slezské plovárny a pro trávení volných chvil s přáteli a kamarády, můžete využít grilovací místo v Orlice park I.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.
Jdu zafinancovat i hypotečním úvěrem, který pro Vás zajistí má kolegyně a to díky exkluzivním možnostem vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností.
Nyní je to jen na Vás, stačí zavolat a půjdeme se spolu podívat, prohlídkový den se bude konat 03.01.2021 v čase 10:00-12:00, rezervujte si svůj čas.
Zvu Vás na 3D prohlídku nebo osobní setkání, kde dostanete veškeré informace, Váš makléř Petr Revenda. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky