Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 29 m2 Křídlovická, Brno

Prodej bytu 1+kk 29 m2 Křídlovická, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Krásný byt pro páry, jednotlivce i jako investiční příležitost je právě k mání v Brně na ulici Křídlovická. Nabízíme ke koupi byt o dispozici 1+kk v novostavbě.

Orientace na jihozápad dopřává bytu příjemné sluneční světlo po velkou část dne. Prosvětlený pokoj nabízí příjemnou a hřejivou náruč, ať už se právě vracíte po náročném pracovním dni, nebo si užíváte volného nedělního odpoledne třeba s knihou. A když už budete mít světla dost? Zatemňovací rolety váš problém vyřeší.

Součástí bytu je prostorná lodžie, kterou oceníte, ať už si chcete užít příjemné večerní chvilky se sklenkou vína, pro lehké letní grilování a samozřejmě také, pokud chcete zdokonalit své zahradnické dovednosti. Byt zůstává částečně vybaven. Světlá kuchyňská linka podtrhuje příjemnou a vzdušnou atmosféru bytu. Byt je velmi moderní a chytře řešený. Chodba sama o sobě nabízí krom umístěné pračky i místo pro úložné prostory a kde pochybí prostor, tam poslouží sklep.

Byt se nachází v klidné ulici, zároveň však v dochůdné vzdálenosti od všeho potřebného. Do centra Brna lze dojít za 10 minut a v blízkosti se nachází zastávky MHD, odkud se dostanete kamkoliv. Milovníky cyklistiky zajisté potěší dostupnost cyklostezky kolem řeky a pro skalní fanoušky blízká hokejová arena.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky