Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 33 m2 U Cihelny, Jihlava

Prodej bytu 1+kk 33 m2 U Cihelny, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Byt v novostavbě v parádní lokalitě? V tom případě jste tu dobře. Začíná se stavět na Bedřichově pod základní školou. Stavba ještě ani pořádně nezačala a už teď je řada bytů již zamluvených. Jedná se o přestavbu a dostavbu staré nefunkční kotelny mezi ulicemi U Cihelny a Kollárova. Projekt nabízí moderní bydlení mimo jiné v devíti bytech 1+kk (28 - 32 m²) rozmístěných do šesti podlaží domu z celkem osmi. Všechny byty budou k dispozici ve špičkové kvalitě jak použitých materiálů a vybavení tak i klasickou technologií stavby.
V současné době je ještě možno po vzájemné konzultaci do jisté míry ovlivnit standardní vybavení interiéru v rámci klientských změn. Aktuálně jsou k datu 13. 11. 2019 volné poslední dva byty s lodžií.
Nezapomnělo se samozřejmě na komfortní technické zázemí, kdy je zde dostatečný počet sklepů, 12 samostatných garáží a parkoviště před domem. Kromě toho bude vybudována nová jednosměrná komunikace k propojení dvorního traktu s ulicí U Cihelny pro zajištění bezproblémové dopravní obslužnosti.
Projekt bude dokončen v prosinci roku 2020, nicméně již v současné době je možno rezervovat jednotlivé byty. Technické detaily a postup při rezervaci včetně financování si vysvětlíme při osobním jednání.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky