Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 27 m2 Ruská, Praha Vršovice

Prodej bytu 1+kk 27 m2 Ruská, Praha Vršovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pro sebe příjemné bydlení v atraktivní lokalitě? Nabízíme k prodeji pěkný byt 1+kk v širším centru Prahy - v Ruské ulici, 27m2. Dům je situován na rozhraní Vršovic a Vinohrad, má 5 pater, disponuje výtahem a společnou zahrádkou v zadní části domu, k užívání je i sklep. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží, v domě s nově opravenou fasádou a vyměněnými plastovými okny.

Byt je velmi útulný. Na vstupní chodbu přímo navazuje kuchyňský kout s linkou, světlý a prostorný pokoj s krásným výhledem na stromy přes ulici a na Velvyslanectví Jihoafrické Republiky. Když budete mít štěstí, zahlédnete i veverky poskakující v korunách vysokých stromů. Z pokoje vede samostatný vchod do koupelny s WC a se sprchovým koutem.

Po přejití silnice před domem se už ocitáte ve vilové čtvrti pražských Vinohrad - v blízkosti se nachází např. Dvojdům Bratří Čapků, je to nádherná lokalita jako stvořená pro krátké i delší procházky - Havlíčkovy sady, Heroldovy sady, Bezručovy sady...

V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost - školy, lékaři, nemocnice, restaurace, bistra, nákupní možnosti jsou např. v Atriu Flora či v OC Eden. Pokud fandíte sportu - a fotbalu zvláště - potěší Vás i blízkost stadionu SKS Slavia Praha v Edenu, Zimní stadion Eden, Plavecký stadion atd. Poblíž je i zastávka tramvaje č.4,13,22,97,99 a metro A Flora.

Byt je po prodeji ihned k nastěhování, prodává se nezařízený. Doporučujeme k případné rekonstrukci - úpravy tedy již mohou být podle Vašich představ. Těším se na prohlídku s Vámi!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky