Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 25 m2 Poznaňská, Praha Bohnice

Prodej bytu 1+kk 25 m2 Poznaňská, Praha Bohnice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO!!!
Hledáte prostorný, světlý byt, který se nachází v blízkosti zeleně, cyklistických a běžeckých tras a současně je z něj velmi dobrá dostupnost na MHD a do centra Prahy? Pokud ano, neváhejte a domluvte si prohlídku této bytové jednotky o dispozici 1+kk v osobním vlastnictví, ke které náleží sklepní kóje o výměře 1,8 m2. Byt je po rekonstrukci, v rámci které bylo vyzděno bytové jádro a vyměněna kuchyňská linka a položeny nové podlahy. Okna bytu jsou orientována na sever a směřují do klidné jednosměrné ulice. Dům, ve kterém se bytová jednotka nalézá, má jen 4 nadzemní podlaží, díky čemuž se jedná o velmi klidné místo.
Lokalita nabízí perfektní občanskou vybavenost - OC Krakov, Městská knihovna, poliklinika, pošta, supermarkety, moderní fitness a wellness, aquacentrum Šutka.
Ať už hledáte vlastní bydlení či investiční příležitost, má Vám tato nemovitost co nabídnout. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat pro bližší informace či domluvení prohlídky. Budu se na Vás těšit! Zbyněk Nývlt

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky