Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 25 m2 Hnězdenská, Praha Troja

Prodej bytu 1+kk 25 m2 Hnězdenská, Praha Troja

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte světlý, útulný byt, který se nachází v blízkosti zeleně, cyklistických a běžeckých tras a současně je z něj velmi dobrá dostupnost na MHD a do centra Prahy? Pokud ano, neváhejte a domluvte si prohlídku této bytové jednotky o dispozici 1+kk v osobním vlastnictví, která se nachází v krásné lokalitě Trojského vrchu, v blízkosti Botanické zahrady (s možností využití sousedské permanentky) a Zoo Praha. Byt se nachází v 11. NP, užitná plocha činní 25 m2 a skládá se z předsíně, prostorné koupelny se sprchovým koutem a obytné místnosti. Jednotka se nachází v domě z roku 2002, jehož velkou předností je recepce, kde je nepřetržitá služba, která vedle ostrahy současně přebírá a uschovává balíky. Dům je dále vybaven kamerovým systémem a 6 výtahy, jak osobními, tak nákladními.
Lokalita nabízí perfektní občanskou vybavenost - OC Krakov, poliklinika, Městská knihovna, pošta, supermarkety, moderní fitness a wellness, aquacentrum Šutka.
Pokud Vás tento byt zaujal, neváhejte mne kontaktovat pro bližší informace či domluvení prohlídky. Budu se na Vás těšit! Zbyněk Nývlt

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky