Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 25 m2 Hlaváčkova, Praha

Prodej bytu 1+kk 25 m2 Hlaváčkova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte bydlení blízko centra, stačí Vám menší byt, ale chcete aby byl kompletně vybavený, navíc byl součástí hodně nadstandardního domu a jeho cena určitě neklesala, tak sbalte své věci a pojďte se nastěhovat. Byt je v energetické třídě B, náklady na provoz jsou velmi nízké. Celkově 2.200 Kč. A to i přesto, že součástí je vše co si můžete do takovéhoto prostoru pořídit, aby byl život příjemnější.
Pokud Vás zajímá 3D detailní prohlídka, tak klikněte na odkaz níže:

https://my.matterport.com/show/?m=wwkPHKPQLr6

V tomto bydlení Vám nikdy nebude chladno nebo naopak větší teplo, než sami chcete. Součástí je rekuperace, klimatizace, podlahové vytápění v koupelně a dálkové topení. Pokud si budete chtít prozpěvovat v koupelně, tak je součástí hifi repro odolávající vlhkosti. V kuchyni připravíte cokoliv Vás napadne a záleží jen na tom na co si troufnete. Vybavení určitě brzdou nebude. Troubu, TV, vytápění, klima atd., je možné připojit k wifi. Proto nepřekvapí, že byt je napojen k vysokorychlostnímu internetu. Své věci mimo jiné uložíte do prostorné skříně v předsíni, do úložného prostoru v posteli, do skříněk v lodžii nebo do sklepa, který k bytu náleží také. Pokud pozvete návštěvu, která bude chtít přespat, tak oceníte rozkládací gauč. V chodbě a v pokoji je laminátová podlaha imitující dřevo, v koupelně a v lodžii je dlažba. Z lodžie je výhled do zeleně a umožňuje klidné posezení, třeba u večeře se sklenkou vína.
Vstupní dveře jsou bezpečnostní. Vstup do domu je na čip, stejně tak i vstup do patra. Video vrátník je garancí toho, že vstup do domu umožníte pouze tomu komu chcete. Majitel si s detaily vyhrál tak, aby využil místo na maximum. Za mě se mu to povedlo na jedničku. Přijďte se sami přesvědčit, rád Vám byt předvedu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky