Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 24 m2 Brno

Prodej bytu 1+kk 24 m2 Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Přistěhovali jste se do Brna nebo byste se chtěli osamostatnit? Hledáte nenáročné klidné bydlení v pěkné lokalitě? Máte rádi blízkost přírody a přitom mít vše jednoduše dostupné?

Pak neváhejte - nabízíme k prodeji bytovou jednotku 24 m2 s výhledem západ, nachází se ve 12. podlaží v revitalizovaném domě s třemi výtahy. Orientace bytu Vám zaručuje příjemné denní světlo a poslední patro zase usínání bez šramotu nad hlavou.
Vstup do bytu tvoří předsíň, kde je dostatek úložného místa včetně skříně. Hlavní, obývací část bytu Vás překvapí svou prostorností a hezkým výhledem. Světlý pokoj s kuchyňskou linkou nabízí dostatek prostoru pro umístění postele i dalšího nábytku, včetně poliček pro dekoraci. Vlastní sociální zařízení, vše v jednom, je už se zděným bytovým jádrem. Pokud se rozhodnete si tuto místnost a kuchyňskou linku přizpůsobit podle svých představ, věřím, že si s tím dobře poradíte, a budete se těšit z útulného bydlení.

Lokalitu uvítají zejména milovníci přírody, ale i sportovci, kteří mohou nabírat kondici v plaveckém stadionu nebo na tenisových kurtech. Jsou zde ale i cukrárny, kavárny, vyžití pro děti apod. Výhodou je dostatek místa v blízkém okolí pro parkování.

Byt lze také doporučit jako investiční příležitost.
Na Vaše dotazy domluvu prohlídky se těší makléř Taťána Pelcová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky