Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 49 m2, Nová Paka

Prodej bytu 1+1 49 m2, Nová Paka

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Byt 1+1 o velikosti 48,5 m2 je situován v 2.NP s výtahem nově vznikajícího projektu Bytové domy Nová Paka. Byt nabízí jedinečnou příležitost pořízení vlastního bydlení v Podkrkonoší, v blízkosti horských středisek a zároveň pro stabilní investici, a to díky komerčnímu pronájmu v době, kdy jej majitelé sami nevyužívají. Dominantou interiéru je pokoj o velikosti 21,74 m2 s kuchyní 9,01 m2 . V bytě se nachází koupelna se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. V pokoji je plovoucí podlaha. V ostatních místnostech je dlažba. K bytu je zahrnuto vlastnictví parkovacího stání v ceně 103 000,-Kč a sklepní kóje.
Celý bytový dům je navržen ve vysokém standardu. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. V samém centru města v docházkové vzdálenosti pouhých pěti minut se nalézá supermarket a řada dalších obchodů, nemocnice, škola, školka a lékárna. Jistě Vás také potěší příroda, která se nachází v těsné blízkosti. Nedaleko domu taktéž najdete sportovní areál s řadou tenisových či squashových kurtů, beachvolejbalem, stolním tenisem, posilovnou a fitness studiem. Využít můžete skiareál Máchovka a nově vybudovaný plavecký bazén. Lokalita je velmi dobře dostupná autobusovým i vlakovým spojením. Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, k jehož výběru a realizaci Vám budeme plně k dispozici. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti. Těšit se na Vás bude makléřka Radomíra Nechánská.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky