Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 46 m2 Vančurova, Jihlava

Prodej bytu 1+1 46 m2 Vančurova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pro toho, kdo hledá menší byt v příjemné lokalitě, máme dobrý tip. Přesně takový 1+1 čeká na své nové majitele v ulici Vančurova, v přízemí zděného bytového domu. Přízemní byty nejsou obecně moc preferované, ale v tomto případě díky umístění domu v terénu jsou okna a balkon v podstatě jako ve zvýšeném přízemí. Na poslední fotografii je to hezky vidět. Takže nehrozí žádné nechtěné ťukání na okno nebo jiné nepříjemnosti od nežádoucích kolemjdoucích.
Díky své poloze má plně bezbariérový přístup, což uvítají nejen lidé se zdravotním problémem, ale také maminky (nebo i tatínkové) s kočárky.
Určitě prospěla změna dispozice, kdy po drobném zásahu se z bytu 1+1 stal byt 1+kk. Byt zůstal v podstatě v původním stavu, což určitě není na závadu. Lze zde vytvořit zajímavou a netradiční rekonstrukci jak obytného prostoru, tak i sociálního zázemí.
V úrovni hlavního vchodu je velká komora o ploše 5,5 m², patřící pouze k tomuto bytu, což je ideální pro uložení kola, kočárku a jiných větších předmětů. S touto komorou pak máme plochu komfortních 46 m².
Byt je dosud v družstevním vlastnictví, nicméně převod do osobního vlastnictví je možný.
Ulice Vančurova je součástí sídliště známého pod názvem Dolina. Je to místo stranou od rušné dopravy a průmyslu, ale není to konec světa. Dolina patří k nejlepším místům bydlení v Jihlavě, kde je nejen potřebná občanská vybavenost, ale také výborná dostupnost nejrůznějších sportovišť . Z Doliny se dá rychle uniknout do přírody - oblíbená je vycházková trasa na Zaječák, v zimě (pokud je sníh) můžete za 300 m od domu nazout běžky a vyrazit po okolí.
Dolina je vynikající prostředí jak pro aktivní lidi, tak i pro toho, kdo chce mít pouze svůj klid.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky