Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 43 m2 Sídliště, Třemošná

Prodej bytu 1+1 43 m2 Sídliště, Třemošná

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Znáte ten pocit, když Vám přijde do cesty nabídka, která se jen tak neodmítá? Říkáte, že NE? Tak v tom případě slovo ANO zapadne do vašeho slovníku.

Nejen že Vám nabídnu byt, kam můžete s jistotou uložit své finance. Ale dostávají šanci i tací, kteří již delší dobu přemýšleli nad osamostatněním a čekali na svou příležitost. Spojil jsem všechny síly, abych Vám vyhledal byt kam když vejdete, budete hned vědět, že se můžete nastěhovat bez dlouhého přemýšlení a zbytečných starostí.

Budete se mnou souhlasit, že v dnešní době má auto skoro každý? Proto jsem se zaměřil i na to, abyste mohli parkovat přímo před domem a nemuseli ztrácet čas hledáním parkovacího místa někde v okolí. A pokud občas dostanete chuť na velkoměsto, stačí nasednout do auta a vyrazit vstříc blízké Plzni, kde se nasytíte její nezaměnitelnou atmosférou.

Přesně takový byt Vám nabízím. Proto neváhejte, vezměte telefon, zavolejte mi a domluvte si prohlídku. Kdo ví, jestli tuto příležitost budu nabízet i zítra. Váš realitní makléř, Petr Řeřicha.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky