Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 43 m2 Berlínská, Tábor

Prodej bytu 1+1 43 m2 Berlínská, Tábor

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte komfort a klid pro vlastní bydlení? Nebo chcete dobře investovat? Nenechte si ujít příležitost a přijďte se podívat na slunný byt 2+KK s balkonem nacházející se na okraji Sídliště nad Lužnicí horní část.
Dům, ležící na adrese Berlínská 2752, je výborně spravován a opečovaván společenstvím vlastníku jednotek. Dům byl velmi zdařile zrekonstruován, tak aby splňoval veškeré předpoklady k příjemnému bydlení. Dům má novou střechu, plastová okna na chodbách a nové vchodové dveře.
Byt o velikosti 43 m² se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Jistě oceníte plastová okna, kterými je byt vybaven. K bytu patří 2 sklepní kóje. Výhodou jsou nízké provozní náklady. Dům ani byt není zatížen žádným dluhem.
V nejbližší okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, školka, škola, hřiště, sportoviště, zdravotnické zařízeni, obchodní centrum. Parkování u domu. V obci výborná dopravní dostupnost jak vlakem, tak autobusem. Na okraji obce dálnice D3 (Praha – České Budějovice). V okolí rybníky, lesy, řeka Lužnice, cyklostezky. Byt je možné financovat hypotéčním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Více informace a prohlídku Vám zajisti náš realitní makléř Andrei Caisin.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky