Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 41 m2 Jiráskova, Klatovy

Prodej bytu 1+1 41 m2 Jiráskova, Klatovy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Všichni určitě víme, že byt není jen o čtyřech stěnách, ale také o jeho okolí. Proto dnešní nabídku začínám právě takto, jelikož byt Vám nabízí nevšední pohled z oken a to na Černou věž a klatovské hradby, které historicky chránily město.
Samotný byt se nachází ve 3 podlaží panelového domu s výtahem s okny k jihozápadu. Udržovaný původní stav nabízí možnost okamžitého nastěhování. Jádro je umakartové. Dům prošel kompletní revitalizací. Poloha nabízí opravdu kousek na náměstí a dále krásný park přes ulici.
Pojďme se společně podívat, co město Klatovy přináší. Kompletní občanskou vybavenost v blízkosti, do obchodu ani auto startovat nemusíte a školky a školy co by kamenem dohodil. Co se parkování týká, tak v okolí vždy naleznete místo pro Vaše auto. A když přijde čas a chuť na procházku v přírodě, krásy Šumavy na Vás čekají hned za městem.
To vše přináší dnešní příležitost koupě bytu v udržovaném stavu v ulici Jiráskova v Klatovech. Pojďme spolu na prohlídce probrat detaily a ukázat si možnosti tohoto prostoru. Těším se na Vás, Petr Řeřicha

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky