Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 40 m2 Habartická, Praha

Prodej bytu 1+1 40 m2 Habartická, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 1+1, který se nachází ve 2.podlaží panelového domu v Habartické ulici na Střížkově - Praha 9. Byt má podlahovou plochu 32,78 m² a z pokoje přístupnou velkou lodžii o výměře 6,96 m², namísto sklepa k bytu náleží praktická komora, která je umístěna hned vedle bytu.

Samotný byt je tvořený prostorným pokojem s lodžií, ze kterého je přístupná kuchyně, a dále předsíní a koupelnou s toaletou (jádro je zděné). Okna v bytě jsou orientována na jihovýchod, lodžie je zasklená a je přes celou šířku bytu.

Vytápění bytu i ohřev vody je řešený centrálně dálkově, samozřejmostí je zavedený internet a kabelová TV. Energetická náročnost budovy je ve třídě C - úsporná.

Byt je zejména vhodný jako investice - je aktuálně velmi dobře pronajat dlouhodobým nájemníkům s nájemní smlouvou do května 2022, více informací k nájemnímu vztahu Vám rádi sdělíme na vyžádání telefonicky nebo emailem.

Dům je revitalizovaný, má novou fasádu vč. zateplení, plastová okna i vchodové dveře, nový výtah i střechu, má také bezbariérový přístup. U domu je dostatek parkovacích míst pro residenty. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, jen 300 m od domu se nachází oblíbený Lidl, zastávka metra Střížkov je vzdálená 750 m.

Byt je v osobním vlastnictví. Ohledně financování koupě prostřednictvím úvěru Vám poskytne komplexní servis naše finanční poradkyně. Pro domluvení prohlídky a další informace nás neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky