Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 39 m2 U Vrbky, Horní Bříza

Prodej bytu 1+1 39 m2 U Vrbky, Horní Bříza

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji hezký byt o velikosti 1+1, který se nachází v 8. podlaží panelového domu v Horní Bříze, ul. U Vrbky. Byt o podlahové ploše 38,06 m² je tvořený prostornou kuchyní, pokojem, předsíní, koupelnou a samostatnou toaletou. Náleží k němu také sklep. Byt je v hezkém stavu, udržovaný, koupelna je po rekonstrukci. Byt je velmi světlý s jihozápadní orientací, z obou místností je krásný výhled do okolí. Vytápění bytu i ohřev vody je centrální dálkový.

Dům je kompletní revitalizaci v roce 2011, má osazena plastová okna, nové stupačky, provedena je nová střešní krytina včetně zateplení, osazen nový výtah a taktéž fasáda se zateplením jsou nové. Dům je ve velmi hezké lokalitě při jihozápadním okraji obce, v blízkosti domu se nachází mateřská i základní škola, lékařský dům i obchody a pošta. Horní Bříza má velmi dobrou dopravní dostupnost do Plzně autem, autobusem i vlakem.

Byt je vhodný jak pro vlastní bydlení tak jako investice k následnému pronájmu. Bezproblémové financování koupě prostřednictvím úvěru Vám zařídí naše finanční poradkyně. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky