Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 39 m2 Toužimská, Plzeň

Prodej bytu 1+1 39 m2 Toužimská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Byt, který Vám právě nabízíme k prodeji, má dispozici 1+1( 39,08m² ) a nachází se ve 3.patře panelového domu s bezbariérovým přístupem v Plzni - Bolevci. Byt je v osobním vlastnictví a je k nastěhování připraven ihned.

Z předsíně, kde je umístěna šatní skříň, je jednak vstup do velké kuchyně vybavené kuchyňskou linkou a jídlením stolem se židlemi a také do prostorného pokoje, který pohodlně poslouží jako ložnice s obývací částí. V tomto pokoji jsou přes celou jednu stěnu vestavěné skříně, které bez problémů pojmou vše, co je potřeba. Opomenout také nesmíme velmi vkusně zrekonstruovanou koupelnu, která je vybavená sprchovým koutem a kde bylo samozřejmě pamatováno i na prostor pro umístění pračky. Veškeré zmíněné vybavení, dále koupelnový nábytek, a v případě vašeho zájmu i lednice, zde zůstanou.

Byt je orientovaný na jihovýchod, je krásně slunný a má velmi nízké náklady na vytápění díky svému středovému umístění v rámci domu a také díky velmi úsporné třídě (B) energetické náročnosti domu. Vytápění a ohřev vody je řešené napojením na Plzeňskou teplárenskou, která není závislá na dodávkách plynu.

Revitalizovaný dům má zateplenou fasádu, plastová okna i dveře a také nový výtah. Ze společných prostor jsou k dispozici sušárna, kočárkárna i kolárna, k bytu samozřejmě náleží také sklep. V okolí domu najdete potřebnou občanskou vybavenost - základní i mateřskou školu, poštu, lékárnu, hypermarket i zcela novou obchodní zónu, to vše v docházkové vzdálenosti. Několik autobusových linek zajišťuje bezproblémovou dopravní dostupnost a parkování je možné v přilehlých ulicí, v blízkosti domu jsou i dvě velká parkoviště. Nedaleký Chotíkovský les, který se rozprostírá za domem, ocení milovníci přírody, sportovci zase cyklostezky vedoucí kolem domu, hokejbalovou halu či zimní stadion.

Byt je vhodný jak pro vlastní bydlení tak i jako investice k pronájmu. Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky