Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 38 m2 Vondrákova, Brno

Prodej bytu 1+1 38 m2 Vondrákova, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji příjemné bydlení v Brně, vhodné zejména pro jednotlivce nebo páry. Byt o dispozici 1+1 se nachází v lokalitě Brno-Bystrc. Okolní lesy a blízká přehrada vybízí k aktivnímu stylu života, ať už ve formě procházek, běhu nebo cyklistiky. Bystrc nabízí veškerou občanskou vybavenost a do centra města vede přímý spoj MHD.

Nabízený byt se nachází ve 2. NP, z celkových 4 pater. Díky orientaci na jih je byt příjemně prosvětlený, a i v zimních měsících tak nabízí dostatek slunečních paprsků pro příjemnější den. Byt je moderní a příjemně prostorově řešený. Na celém domě proběhla revitalizace (nové stupačky, fasáda, lodžie a plastová okna) a samotný byt prošel v roce 2018 kompletní rekonstrukcí, jejíž součástí byla nová kuchyňská linka, koupelna a WC, radiátory a nové podlahy (parkety + plovoucí podlaha).
K bytu náleží také sklep o rozloze 2,5 m2, který nabízí úložný prostor pro skladování sezónního vybavení nebo také potravin. Byt tak zůstává příjemně jednoduchý.

Byt se prodává částečně zařízený ( pračka, lednice, postel - vše dva roky staré. Ostatní vybavení po dohodě.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky