Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 38 m2 Spáčilova, Kroměříž

Prodej bytu 1+1 38 m2 Spáčilova, Kroměříž

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jste milovníkem zámecké Kroměříže, města přezdívaného Hanácké Athény? Rádi byste si její krásy denně vychutnávali a byli tak součástí místního společenského života? Pak bedlivě čtěte další řádky! Připravili jsme pro Vás exkluzivní nabídku bydlení v jednopokojovém, ale útulném, bytě s lodžií.
Bytová jednotka v osobním vlastnictví o dispozici 1+1 s výměrou 38 m2 je situována do 1. nadzemního podlaží panelového domu po kompletní revitalizaci na ulici Spáčilova. Místní z názvu jistě pochopí, o jak oblíbenou lokalitu se jedná. Byt samotný je v původním stavu a nabízí velké možnosti úprav dle vlastních představ, je ale rovněž bez nutných zásahů ihned obyvatelný. Na konci dlouhé chodby je umístěna toaleta, koupelna je pak přístupna z kuchyně přes pracovní prostor. Nejedno srdce zaplesá při pohledu na prostornou lodžii a představě letní snídaně za vůně čerstvě namleté kávy. Nejenže lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost v pěší dostupnosti (pošta, Albert, restaurace, škola, školka, MHD aj.), bát se o své děti nemusí ani starostliví rodiče, kteří budou mít své ratolesti neustále pod dozorem přímo před domem. Dům je totiž obklopen dětským hřištěm a také krásně zelenou travnatou plochou, která přímo vybízí k letní pohodě či procházkám s domácími mazlíčky. Parkovací plochy jsou k dispozici okolo celého domu.
Devízou tohoto útulného bydlení je dále asi 5m2 velká komora přímo na patře, díky níž nebude mít budoucí majitel nouzi o úložný prostor.
Vzhledem k zajímavosti této nabídky doporučujeme sjednání prohlídky bytu, na které se na Vás budou těšit makléři Lukáš Špánik a Jakub Franz.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky