Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 37 m2 Pod Koníčky, Klatovy

Prodej bytu 1+1 37 m2 Pod Koníčky, Klatovy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V dnešní době s vysokými energiemi a dalšími poplatky hledáte bydlení ve vlastním malém bytě s balkonem, ve městě s blízkou dostupností obchodu, meziměstské autobusové dopravy Klatovy - Plzeň - Praha, nemocnice, parky, koupaliště, školy a ve městě s další občanskou vybaveností?

Proto vám nabízíme byt 1+1, s balkonem, ve 2.NP, zatepleného bytového domu bez výtahu, po menší částečné rekonstrukci ( plastová okna, koupelna s WC ) a vy si podle svých představ můžete byt moderně zrekonstruovat a nebo ho můžete užívat i ve stavu v jakém v současné době je. Majitel nabízí byt i s nábytkem. Pokud budete požadovat vyklizený byt, majitel je připraven vyklidit vše mimo kuchyňské linky.

Nízké náklady na vytápění, protože se jedná o prostřední byt (není ochlazován obvodovým zdivem). V domě čisté společné prostory - kolárna, sušárna, prádelna. Fond oprav 938,-Kč/měsíc.

Parkování u domu nebo na blízkém velkém parkovišti.

Zaujala vás nabídka levného bydlení. Zavolejte a domluvte si termín prohlídky. Financování pro vás mohu doporučit naši finanční poradci, kteří znají nabídky peněžních ústavů a jejich nadrámcové smlouvy o spolupráci s nimi, vám zajistí to nejlepší financování.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky