Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 37 m2 Brázdimská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Prodej bytu 1+1 37 m2 Brázdimská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Malý útulný byt 1+1 v os. vlastnictví ve zvýšeném přízemí cihlového bytového domu, jen 12 min. autem od Prahy (Černý Most).
Výborná dostupnost je i vlakem (Čelákovice – Brandýs nad Labem – Neratovice nebo trať Lysá n.L. – Stará Boleslav – Mělník – Litoměřice – Ústí n.L.)

Je zde prostorný pokoj (19,1m2) se dvěma velkými okny poskytujícími hojnost světla, samostatná kuchyň (6,6 m2) a předsíň (5,2 m2).
Byt je ideální k dotvoření dle vlastních představ - koupelna (3,9m2) a WC (0,8m2) jsou v původním stavu a čekají na rekonstrukci. K bytu patří sklep o ploše 1,4 m2 a vlastní plynový kotel.

Příjemné bydlení v klidné lokalitě. V docházkové vzdálenosti jsou obchody, nemocnice, základní a mateřská škola i ostatní infrastruktura. V blízkosti je Central park, vhodný pro klidné procházky v zeleni i ke sportovnímu vyžití. K dispozici je tu i nové multifunkční fitness centrum, ledové kluziště, veřejná knihovna, letní kino, několik vinoték a nespočet restaurací, kaváren a obchůdků. Prostě vše, na co si vzpomenete.

Za prozkoumání stojí i četné historické památky, např. krásný renesanční zámek, který měl v oblibě už Rudolf II., s nádhernou zámeckou zahradou. V létě se dá zajet vykoupat k Proboštským jezerům, na Lhotu nebo na písečnou pláž u lesoparku Ostrůvek. Četné cyklostezky zase lákají na projížďky do okolí. Na své si zde přijdou i rybáři, pro něž je tato lokalita velmi oblíbená.

Byt bude volný od února 2023. Koupi bytu je možné realizovat s pomocí hypotečního úvěru.

Neváhejte a zarezervujte si prohlídku ještě dnes. Těšíme se na Vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky