Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 37 m2 Antala Staška, Frýdek-Místek Frýdek

Prodej bytu 1+1 37 m2 Antala Staška, Frýdek-Místek Frýdek

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení s výbornou dostupností, veškerou občanskou vybaveností a zároveň byste rádi žili v lokalitě s krásným okolím plným zeleně, klidu a slušných, přátelských sousedů? Rádi byste navíc uplatnili vlastní šikovnost i představivost a zrekonstruovali si bydlení dle vlastních představ? Že je to sen? Rozhodně není a výhody tohoto bydlení rozhodně nekončí, ovšem posuďte sami…
Rádi bychom Vám touto cestou nabídli exkluzivní nabídku prodeje bytu 1+1 v osobním vlastnictví situovaného do 2. patra pětiposchoďového panelového domu po kompletní revitalizaci na ulici Antala Staška ve Frýdku-Místku, části Frýdek. Jak již bylo řečeno, je bytová jednotka o výměře bezmála 37 m2 v původním, ale udržovaném a čistém stavu, určena k rekonstrukci dle individuálních představ. Přestože byt není v domě umístěn příliš vysoko, je možné využít nového, moderního výtahu. Pro své měsíční náklady na bydlení se zároveň jeví jako dobrý investiční záměr. Jedná se o lokalitu s výbornou občanskou vybaveností v pěším dosahu – MHD, zdravotní středisko, nákupní možnosti, škola, školka.
Pozorně si projděte nabídku, z půdorysu, jenž je ve fotogalerii přiložen, prostudujte dispoziční rozložení místností a neváhejte se nás kdykoliv na cokoliv dotázat. Pro nadstandardně atraktivní lokalitu a množství výhod spojených s tímto bydlením nebude tato nabídka zřejmě dlouho bez nového majitele, a tak toužíte-li po krásném bydlení poblíž centra Frýdku, neváhejte nás kontaktovat! Na společnou prohlídku se těší makléři Jakub Franz a Lukáš Špánik.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky