Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 35 m2 Pionýrů, Žamberk

Prodej bytu 1+1 35 m2 Pionýrů, Žamberk

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte menší byt, chcete být ve městě a všude to mít blízko?
Nevyžadujete přímo zahradu, ale nějakou tu zeleň přece jen k životu potřebujete?
Chcete být v centru dění, ale nelíbilo by se Vám, mít za oknem rušnou silnici a davy lidí?
Mám pro Vás řešení v podobě jednopokojového bytu se samostatnou kuchyní v šestitisícovém Žamberku přezdívaném též "brána Orlických hor".
Čtvrté patro skýtá dostatek klidu od ruchu z venčí a slunce Vám bude svítit do oken celý den. Na chodbě panelového domu je klid a pořádek, žádní hluční sousedé. Nezastírám, že v případě koupelny a kuchyně bude asi třeba vyhrnout si rukávy a investovat nějaký čas a peníze, ale tento fakt je zohledněn v celkové ceně bytu. K tomu si přičtěte ještě to, že byt je momentálně v družstevním vlastnictví, čili Vám odpadá povinnost platit 4% z kupní ceny jako daň z nabytí nemovitosti. Ovšem pokud si pospíšíte a ozvete se mi včas, stihneme ještě do 31.10. podat žádost o převedení bytu do osobního vlastnictví ,a pak by převod byl hotov ještě do konce roku. Což je zase velkou výhodou v případě, že byste si na byt potřebovali vzít hypotéku. Takto byste totiž nepotřebovali jinou zástavu. No a kdyby Vám byl byt třeba časem malý, dá se skvěle využít k zajištění pasivního příjmu. Byt takovéto velikosti a v této lokalitě pronajmete vždy. I tehdy Vám samozřejmě ráda poskytnu své služby.
Pokud zatoužíte po aktivním odpočinku, má Vám Žamberk a okolí co nabídnout. Jsou zde skvělé podmínky pro procházky i cykloturistiku, zahrajete si zde od minigolfu, přes bowling, tenis, fotbal i hokej, a zajít můžete také do Aquaparku. Do pěti set metrů od domu najdete jak rozlehlý park, tak restauraci, nákupní možnosti, lékárnu i zastávku MHD.
Máte chuť se na byt přijít podívat? Neváhejte a domluvte si prohlídku. Bude se na Vás těšit já, realitní makléřka, Jana Horská. Pokud budete potřebovat radu nebo pomoc při financování, konzultaci nabídne finanční poradkyně, paní Blanka Kultová.



Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky