Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 34 m2 Maková, Ústí nad Labem

Prodej bytu 1+1 34 m2 Maková, Ústí nad Labem

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte byt 1+1, který si můžete upravit podle svého, kde nebudete muset kupovat představy někoho před Vámi? Největší předností bytu je pro Vás západní strana domu a hlavně klidné místo plné zeleně. Vítejte na Severní Terase v Ústí nad Labem. Na Severní Terase budete mít většinu toho, co potřebujete k životu doslova na dosah ruky. Byt se tak skvěle hodí pro startovní nebo seniorní bydlení, případně jako investice.

Byt s dispozicí 1+1 a užitnou plochou 34 m2 se nachází ve 2. podlaží zatepleného bytového domu. Byt je v tuto chvíli kompletně připravený na rekonstrukci. Byla odstraněna původní podlahová krytina, původní kuchyňská linka a nyní byt čeká na někoho s nápadem, jak ho upravit. Najdete zde obytnou kuchyni, pokoj a koupelnu s toaletou. Součástí bytu je také sklep o velikosti 2 m2.

Obě místnosti, pokoj i obytná kuchyně jsou situovány na západní stranu domu. Tím pádem tu budete mít dostatek světla a příjemné západní slunce. Budete se doslova dívat do prosluněné zeleně. Ze vstupní chodby se dostane do obytné kuchyně a koupelny s toaletou. Obytná kuchyně je propojena s pokojem o ploše 16 m2.

Během chvíle můžete být v klidném prostředí lesů a luk, které najdete nedaleko za domem. Případně se mrknout na Erbenovu vyhlídku, ze které uvidíte okolí Ústí nad Labem jako na dlani. Okolí nabízí možnost parkování před domem a nebo na parkovišti za domem.

Základní platby za byt je 2.300 Kč / měsíc + záloha za elektřinu a plyn.

V blízkosti domu najdete příjemný park, zastávku trolejbusů / autobusů, úřad městské části, nákupní centrum, krajskou nemocnici, školu a sportoviště.

Nabídková cena za posledních 30 dní byla ve výši 1399000 Kč.

Rád ukážu byt i Vám, tak si neváhejte zarezervovat prohlídku. Těším se na Vás, Radim Macháček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky