Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 33 m2 Březinova, Jihlava

Prodej bytu 1+1 33 m2 Březinova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud si chcete splnit své přání o bydlení v krajském městě Jihlavě nebo využít příležitost k vhodnému investovaní do nemovitosti v žádané lokalitě, využijte tuto možnost.
Dovolujeme si Vám nabídnout útulný slunný byt 1 + 1 (33 m²) v prvním nadzemním podlaží bytového domu s výtahem ve velmi příjemné části sídliště v ulici Březinova, navazující na rozsáhlou parkovou městskou zeleň Jihlavy, orientovaný na jihovýchod. Byt disponuje lodžií v mezipatře. Bytová jednotka prošla celkovou rekonstrukcí včetně vyzdění jádra. Bytový dům je po zdařilé rekonstrukci zateplen a osazen plastovými okny s výsledkem prokazatelných energetických úspor. Kuchyň je vybavena linkou s vestavěnými elektrospotřebiči. Součástí prodeje je veškeré stávající vybavení bytové jednotky. K bytu náleží zabezpečená sklepní koje s plochou 1,1 m².
K parkování lze využít bezplatnou parkovací plochu před domem nebo v blízkém okolí. Nemovitost doporučujeme jak z hlediska kvalit samotného bytu, tak vzhledem k cenné lokalitě, která poskytuje blízkost relaxačních zón pro děti i dospělé, BUS, MHD, vlak, obchody, školky, školy, zdravotnická zařízení, pracovní příležitosti, v podstatě veškerou infrastrukturu očekávanou od krajského města. Byt bude volný dle dohody. Všem zájemcům rádi poskytneme a zajistíme plnohodnotný realitní servis s bezplatným finančním poradenstvím včetně výběru bankovního ústavu.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala a chcete se o ní dozvědět více informací, případně si ji prohlédnout, můžete nás kdykoliv kontaktovat, rádi Vám poskytneme naše realitní služby.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky