Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 31 m2 Vitorazská, České Velenice

Prodej bytu 1+1 31 m2 Vitorazská, České Velenice

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte vhodné bydlení v blízkosti rakouských hranic, či přímo na hranicích s Rakouskem?
Nabízíme vám k prodeji 4 byty v osobním vlastnictví v nově zrekonstruovaném domě v Českých Velenicích o dispozici 1+1. Byt číslo 3 o podlahové ploše 30,8 m² , byt číslo 7 o podlahové ploše 38,4 m² , byt číslo 9 o podlahové ploše 38,3 m² , byt číslo 13 o podlahové ploše 33,7 m² . České Velenice jsou nejjižnějším městem třeboňska ležícím na hranicích s Rakouskem a bezprostředně sousedícím s rakouským městem Gműnd. Dojížděním za prací do Rakouska se staly České Velenice vyhledávaným místem k bydlení. Se zvedajícím se zájmem je koupě bytu v Českých Velenicích také dobrou investicí. Nabízí se zde možnosti podnikání v pronajímání bytů, ale i v turismu.Nádherná příroda v okolí vybízí k cykloturistice, k pěší turistice. Koupání ,mimo jiné , je zajímavé v Solných lázních v Gműndu, které nabízejí široký výběr vodních radovánek.
Dům včetně bytů je po celkové rekonstrukci. Příjemné slunné byty jsou sympatické svými rozlohami. Všechny koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem, umyvadlem, přípojkou na pračku a topným žebříkem. Kuchyňská linka je ponechána na vašem výběru. Je zde centrální TV anténa a kabelové připojení k internetu. Topení a ohřev vody jsou řešeny plynovou kotelnou v domě. Ke každému bytu patří velká sklepní kóje v suterénu a vyhrazené parkovací stání na oploceném parkovišti na pozemku za domem, které se buduje. Stavební práce jsou před dokončením. Byty jsou k nastěhování. Sousední domy jsou ještě stále v původním stavu a je otázka času, kdy také projdou celkovou rekonstrukcí. Pro více informací kontaktujte , prosím, makléře. S řešením financí vám pomohou naši finanční poradci.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky