Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 31 m2 Pecháčkova, Plzeň

Prodej bytu 1+1 31 m2 Pecháčkova, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji cihlový byt 1+1, 31 m², v ulici Pecháčkova 28 - Zadní Skvrňany. Byt se nachází v 5. patře, dobře udržovaného domu. Okna bytové jednotky orientována na východní stranu. Dům prošel celkovou revitalizací, střecha po rekonstrukci. Okna plastová, rozvody nové, nový výtah, jádro zděné. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování přímo u objektu v dostatečné kapacitě.
Byt členěn na obývací místnost (15,6m²), kuchyň (6 m²), předsíň, chodba (5,2 m²), koupelna (3,3 m²), toaleta (0,9 m²) a sklepní kóje. Byt má velmi nízké provozní náklady. Otop cca 275,- , fond oprav 819,-. Dům spravuje Bytové družstvo Škodovák. Elektrika, plyn, vodné a stočné dle spotřeby. Jádro bytu zděné, všechny rozvody médií nové, elektrické rozvody v mědi. Teplá, studená voda i teplo pro bytovou jednotku dodávané dálkově – radiátory osazeny elektronickými měřiči spotřeby. Plná občanská vybavenost v dosahu domu. Poblíž domu nákupní středisko Albert, Penny, zastávka MHD(tramvaj č.2) - 200m. Školy, školky v okolí. Byt je prázdný - k dispozici ihned.
S financováním Vám pomůže náš hypotéční specialista.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky