Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 24 m2 Vysoká, Zlín

Prodej bytu 1+1 24 m2 Vysoká, Zlín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení pro jednotlivce či páry v klidné lokalitě s perfektní dostupností do centra a zároveň do přírody? Přesně to Vám nabízí menší byt 1+1 (24 m²) na ulici Vysoká, Zlín. Tato lokalita vyniká skvělou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, VŠ, lékaři, obchodní domy, pošta, sportoviště, restaurace) i dopravní dostupností (bus č. 4) do centra či dálniční tahy. Byt v OV se nachází ve 2. NP v Baťově domku a zůstane částečně vybaven kuchyňskou linkou s plynovým sporákem. V letošním roce se v bytě rozvedla voda v plastu, která je ohřívána bojlerem a výměna elektřiny je z roku 1996.
Dům se průběžně revitalizuje (střecha, okna, vchodové dveře, voda v plastu, výmalba a nové podlahy na chodbě). Byt je volný okamžitě.
Tento byt Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici, to oceníte především díky nízkým nákladům na jeho provoz, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky