Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej atypického bytu 123 m2 Klatovská, Brno

Prodej atypického bytu 123 m2 Klatovská, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Tento slunný atypický mezonet na dobré adrese v Brně na ulici Klatovská je potřeba navštívit osobně. Fotografie, video, ani 3D prohlídka totiž nemůže zachytit energii a atmosféru, která je v tomto bytě přítomná. Zejména, pokud venku svítí slunce a celý byt doslova září. Obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem sousedí s plně prosklenou terasou orientovanou na jihovýchod. Světlo sem proudí i z dalších tří střešních oken nad obývací částí a galerií umístěnou nad obývacím pokojem.

Společně se světlem zde vytvářejí hřejivou atmosféru i přiznané krovy s dřevěnými schodišti. Ano, množné číslo je správně, protože do poschodí vedou schodiště dvě, každé v jiné části bytu. Jedno nás zavede z centrální části přízemí na galerii, kde je menší prostor pro relaxaci či pracovní kout, a také knihovna ukrývající komín. Ten sem stoupá z obývacího pokoje a jeho vyústění na střeše domu můžeme vidět střešním oknem nad galerií. V tomto bytě tedy lze umístit krb či krbová kamna, což ještě zvýší už tak jeho velmi útulnou atmosféru. Galerie sousedí se samostatným pokojem, který má také jihovýchodní orientaci.

V přízemí dále najdeme ložnici orientovanou na severozápad, velkou koupelnu s oknem na západní stranu, praktickou komoru a samostatnou toaletu.

Druhé schodiště je u vstupu do bytu v předsíni. Vede na opačnou stranu a dostane nás do pokoje, který má dvě části. Vpravo od schodiště ložnici a nalevo pracovnu. Dovedu si zde představit například i dva dětské pokoje.

Celková výměra bytu je 150 m2, po odečtení šikmin se dostaneme na plochu s výškou 170 cm a více k výměře 123 m2. Velkou předností je opravdu zajímavé řešení prostoru, který působí vzdušně, světle a dokáže poskytnout spoustu příjemných zákoutí a pocit soukromí všem, kteří zde žijí.

Podívejte se na virtuální prohlídku https://bit.ly/klatovska a pokud vám tento byt právem učaruje, ráda vám ho představím osobně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky