Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 89 m2 Jílkova, Brno

Prodej rodinného domu 89 m2 Jílkova, Brno

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte domov nebo investiční příležitost, kterou si můžete upravit dle vlastních představ? Pak je tato nemovitost právě pro Vás.

Nabízíme k prodeji rohový rodinný dům o dispozicích 2+1 se zahradou, prostornou půdou a sklepem v městské části Brno-Židenice na ulici Jílkova. Dům je situován v do klidné části ulice a do vnitrobloku. Stojí na rovinatém pozemku o šířce 6m a délce 21 m. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě a je spíše určen ke kompletní rekonstrukci a využití půdního prostoru.

Je zde velmi praktický sklep, lze tu umístit technické zázemí domu. Za domem nám k relaxaci a posezení v zeleni poslouží menší zahrádka pro vypěstování vlastní čerstvou zeleniny či bylinek. Každý kutil vezme za vděk dílnou ve dvoře. Další možností, jak plně využít potenciál pozemku je postavit zcela nový dům dle vlastních přání. Ať už na bydlení nebo investici.

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu, se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky